EmailCashPro, jadi ke?

For more detail, go to this web site: http://www.emailcashpro.com/?r=safif1991

salam,
harie nih ak nak buat post pasal EmailCashPro. ak baru ke jumpe bende nih dalam forum minggu lpas... rase nye rugi lau x kongsi dngan kwan2 smua.. jngan risau, coz, program nih x gune duit pn. just daftar je. lpas tuh korang dapat duit.

die bayar korang serendah $11(dollar singapore). program nih memang femes kt singapore tau. siap masuk paper gih.


Apa itu EmailCashPro?
Sebuah program klik emel dapat duit (pay per click) yang berpengkalan di Singapore. korang klik je emel yang dieorg hntar kt korang, lpas tu dapat duit. snang bkan.


Macam mane nak join EmailCashPro?
senang je... ikut je langkah2 kat bawah.

1) Pergi laman web nih:  http://www.emailcashpro.com/?r=safif1991

2)  isi form yang die bagi...(isi btol2 tau)... nti x dapat duit plak.. hehee..

3) accept dalam emel yg korng masukkan xdi..

4) lpas tu, nti hari2 die akan hantar emel kat korang, jngan lupe untuk tekan link yang die bagi untuk dapat point.



cukup senang an.. so, what are u waiting for... come join EmailCashPro.com...

p/s. sape yang ader pertanyaan n pendapat, bolehlah komen eks. jngan malu2 plak..

Regards,
safif sempoi @ sempoiku.blogspot.com
Get Paid To Read Emails. Free To Join Now!
http://www.emailcashpro.com/?r=safif1991

2 comments: (+add yours?)

Zack Muhammad said...

kenapa dengan klik email saje dah boleh dapat duit ek??

James said...

Salam...Zack...setakat ni ..dh3 tahun menyertai programe ...
macam mana income programe ni...ok ke?sebab sya baru je join.
pasal mcm sejang je...

iklas...Jo

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...